четвер, 22 жовтня 2015 р.

«Ми стали іншими» 21.10.2015р. канал 1+1 (повна версія)

Про життя та політику – відверто і без прикрас. Про те, як відстояти своє місто у найскладніші часи АТО. Про країну нинішню та післявиборчу. 
Цей фільм не про Геннадія Корбана. І не про партію «УКРОП». Цей фільм про кожного з нас. Як ми змінилися.

Куда уходят наши деньги 3

"Михайлик".

середа, 21 жовтня 2015 р.

ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №24
ТА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПО
ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №50

Зайцев Руслан Сергійович

Шановні виборці, знайомимо вас з кандидатом в депутати Полтавської обласної ради по округу №50, а також кандидатом у депутати Комсомольської міської ради по виборчому округу №24 Зайцевим Русланом Сергійовичем.  
Корінний комсомольчанин, випускник ЗОШ №4, кандидат у майстри спорту з вітрильного спорту, за фахом гірничий інженер. Його дитинство та юнацьки роки пройшли під вітрилами, бо змалечку вже брав участь у тренуваннях. В 6 років вийшов на яхті на велику воду. Запам’ятався йому Чемпіонат світу з вітрильного спорту 1990 року в Польщі, тоді вони посіли 15 місце. Нещодавно, побувавши у справах в Китаї, був здивований тим, що кожний зайнятий своєю справою й наполегливо її виконує, іноді досить не стандартно, але користуючись здоровим глуздом.

В ці хвилини!




Про життя та політику – відверто і без прикрас. Про те, як відстояти своє місто у найскладніші часи АТО. Про країну нинішню та післявиборчу. Геннадій Корбан, Борис Філатов та інші лідери УКРОПу – у документальному фільмі «Ми стали іншими». 
Не пропустіть сьогодні о 22:00 на каналі «1+1».


Куда уходят наши деньги 2

Вторая серия "Нестеренко".

вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Куда уходят наши деньги

Начинаем серию статей на тему "Куда уходят деньги из бюджета".
Первая серия "Муха".

понеділок, 19 жовтня 2015 р.

ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №33
ТА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПО
ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №49

                                 Бондарь Анатолій Васильович
Знайомтеся - кандидат у депутати обласної ради по округу № 49 та міської ради по округу № 33, учасник ліквідації аварії на ЧАЕС 2 категорії, юрист за фахом Бондарь Анатолій Васильович.  Все свідоме життя пана Анатолія пройшло в Комсомольську. Трудова біографія його зробила крутий розворот від техніка – будівельника до міліціонера ППС, а згодом до експерта криміналіста, слідчого, начальника відділу захисту інтересів підприємства. Саме виклики 90-х років дали Анатолію Васильовичу найкращі уроки життя. Небажання  прогинатися під систему та звичаї, які панували в сфері правоохоронних органів, привели його до пошуку  власних шляхів до заробітку коштів. Під час нашої бесіди пан Анатолій неодноразово повторював, що людина не піщинка, тож сидіти та чекати змін немає сенсу. От і він неспокійної вдачі. Завжди  відстоює правду, аналізує кожну ситуацію, має особисту точку зору на будь – яку подію чи то в місті, чи в державі. Колись Анатолій Васильович, беручи участь у рольовій грі «Вибори», жартуючи, отримав більшість голосів у виборчих перегонах  як незалежний кандидат. І доля подарувала йому реальний шанс перевірити себе, коли він став депутатом Комсомольської міської ради 21 скликання.
ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №14

                                 Катунін  Андрій   Володимирович
Знайомтеся наш кандидат в депутати по виборчому округу 14 Катунін Андрій Володимирович із славної, великої робітничої династії Катуніних, якого доля пов’язала з Комсомольськом ще в ранньому молодшому віці.  Родина Андрія Володимировича переїхала до нашого міста з Саратовської області у 1972 році. З того часу  життя пана Андрія   у Комсомольську, а трудова  біографія протягом останніх 14 років - це праця машиністом бульдозера на ВАТ «ПГЗК». А свого часу він і гадки не мав, що продовжить професію батька.  У нашій розмові, пан Андрій зізнався, що душею прикипів до вже рідного йому міста, а спокуси були… Бо  саме тут
залишаються  його дитячі спогади про
будівництво, про велич Дніпра – Славути. Сміючись пан Андрій говорить, що коли його сім’я отримувала квартиру, він свідомо обрав восьмий поверх, щоб із вікон було видно Дніпро.

Оновлено

Обіцянки Д.Бикова 2010 та 2015. Порівняння.

Добрі люди зберегли рекламний матеріал виборів міського голови 2010 року.Публікуємо на спомин програму Д.Бикова за 2010 рік.

неділя, 18 жовтня 2015 р.

 ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №9

                                        Поренко Любов Геннадіївна
Ми  знайомимо Вас, шановні виборці, з кандидатом у депутати до міської ради по округу №9  Поренко Любов Геннадійовною, яка народилася місті Архангельськ (Росія), але з 10 років, разом з батьками приїхавши до нашого міста, прикипіла до Комсомольська  душею. Та згодом так і залишилася тут. Любов Геннадіївна говорить про те, що в перші місяці переїзду їй важко давалася українська мова, але вона закохалася в співочу мову та полюбила українську літературу.
Росіянка за народженням, вона вважає себе щирою українкою та вболіває за Україну. Ділячись своїми спогадами про дитинство, пані Любов згадує білі ночі та полярне сяйво, ягоди морошку та голубику. Запам’яталася їй  і велика кількість снігу, що випадав вже в Комсомольську, та дитячі розваги в зимову пору. Любов Поренко неможливо уявити без фотокамери. Саме захоплення фотографією, привело її до фотомистецтва. «Я малюю світлом,» -  так з любов’ю, без перебільшення говорить про свою професію найпопулярніший фотограф нашого міста, директор фотосалону «Любавушка», переможець конкурсу «Людина року - 2003» у номінації «Найкращий підприємець», переможець шостої Всеукраїнської виставки – конкурсу професійної майстерності фотохудожників в номінації «Портрет (дитячий)» Любов Поренко.
ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №2

                                    Камінський Євген Олегович
Представляемо Вам кандидата у депутати до міської ради по виборчому округу №2 Камінського Євгена Олеговича. Корінний комсомольчанин, випускник зош №6, представник молодого покоління небайдужих городян міста, бо його громадянське становлення відбувалося разом з розбудовою нашої держави. Євген Олегович має лідерські здібності, натура творча, артистична, цілеспрямована. У свої 25 років він  має досвід роботи в молодіжній політиці. В  свій час очолював нижню палату Молодіжного парламенту міста. З школи прагнув до справедливості. Захоплюється музикою, не маючи професійної музичної освіти, пише музику та може відтворити музичні композиції на багатьох інструментах, оскільки має абсолютних слух. В 15 років написав першу свою танцювальну композицію, а в 17 років вже очолив Всеукраїнську організацію молодих діджеїв.