субота, 17 жовтня 2015 р.

ВАШ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ  КОМСОМОЛЬСЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ №26

Гусарова Валентина Володимирівна
  Сьогодні ми знайомимо вас із Валентиною Володимирівною Гусаровою (Іващенко), майже все її життя пов’язане з Комсомольськом. Бо саме сюди приїхали працювати її батьки – першопрохідники Іващенко Володимир та Лідія Четвероус, завзяті романтики 60-х років. З того часу, саме в нашому мальовничому місті, зростає вже третє покоління нащадків першопрохідників. Згадуючи своє дитинство, пані Валентина, говорить про те, що пам’ятає піщані кучугури на тому місті де зараз розташовано більшість будинків міста. Як влітку по декілька тижнів жили на островах, відпочиваючи разом із знайомими, які приїздили з Росії, щоб до волі поплюскатися  у Дніпрі, порибалити й позагорати. А взимку ставали на ковзани, бо обов’язково льодовий майданчик був у першій школі, у парку. Дуже раділи вони з братом, коли тато, завзятий рибалка, брав їх із собою на риболовлю.

пʼятниця, 16 жовтня 2015 р.

КАНДИДАТ НА  ПОСАДУ 
КОМСОМОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Перша у списку кандидатів від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» - Валентина Дмитрівна Сергачова (Бурлака). Її батьки – Бурлака Дмитро Федорович та Бурлака Алла Трохимівна – першопрохідники, познайомилися на новобудові, тут вони одружилися, тут народилися їх діти: дочка Валентина та син Юрій.
Валентину багато мешканців міста знають, як громадську активістку, яка піднімає актуальні для міста проблеми. Вона - ініціатор та реалізатор проектів у м. Комсомольську «І все ж Чорнобиль всім болить» (до 20 річчя Чорнобильської трагедії), «Символіка м. Комсомольска», «Чистий берег».
Досвід роботи Сергачової В.Д. в соціальній сфері був оцінений Міністерством соціальної політики України: вона очолила групу провідних спеціалістів територіальних центрів м. Києва, які прийняли участь в апробації стандартів соціальних послуг вдома, розробці рекомендацій щодо покращення соціального обслуговування людей похилого віку та інвалідів.

четвер, 15 жовтня 2015 р.

Воровство  из бюджета на закупках.


Как воруют в горсовете


В преддверии выборов хочется вернуться к статье одного уважаемого городского издания, которое уже поднимало эту тему.
Прошу обратить внимание на то, что участники растрат бюджетных средств ещё работают, а депутаты, которые голосовали за такие расходы снова баллотируются.
У  КОМСОМОЛЬСЬКУ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІДБУВСЯ ПАТРІОТИЧНИЙ АВТОПРОБІГ 
14 жовтня у Комсомольську відбувся патріотичний автопробіг, присвячений Дню захисника України. Ідею автопробігу запропонували члени Комсомольської міської  організації політичної партії  «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП».

вівторок, 13 жовтня 2015 р.

ЗУСТРІЧ З ПРАЦІВНИКАМИ ТОВ ВКО «КИСЕНЬ» 
Кандидат на посаду Комсомольського міського голови  Сергачова Валентина Дмитрівна  разом із  кандидатами в депутати Комсомольської міської ради Зайцевим Русланом та  Кругляк Іриною  від  Комсомольської  міської  організації політичної партії  «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» провели зустріч із працівниками ТОВ ВКО «Кисень», ознайомили присутніх із стратегією розвитку міста та громади. Стратегія була розроблена з урахуванням усіх проблем, що турбують мешканців міста.